Bağ

Üzüm asmaları, ister şarap ister sofralık üzüm üretimi için yetiştirilsin, kalite aynı derecede önemlidir. Şaraplık üzüm salkımlarının görüntüleri çok önemli değildir; önemli olan şeker, asit, aroma malzemeleri içeriğidir. Her ikisi de sofralık üzümlerin başarılı bir şekilde satılması açısından önemlidir.

Kaliteli ürünlerle kaliteli üzümlere

Güzel salkımlar çekicidir, ancak şeker ve asit uyumu yoksa iyi ve lezzetli üzümler olmaz. Her iki durumda da aynı şeyden bahsediyoruz: Kalite.

Üzüm kalitesini etkileyen bir dizi faktör:

  • İklim koşulları
  • Arazi seçimi (Arazinin kalitesi)
  • İklimsel faktörlere göre çeşitleri yetiştirme ve seçim şekli
  • Dikim malzemesinin kalitesi
  • Besin
  • Tarım makineleri (arazinin bakımı, budama, 'yeşil' işlemler)
  • Hastalıklardan, zararlılardan ve yabancı otlardan koruma

Üzüm bağında yatırım yapılan ve uygulanan her unsur nihai ürünü etkiler. BASF, kaliteden ödün verilmeyeceğinin ve kapsamındaki en yüksek kalitede ürüne sahip olması nedeniyle korumanın kilit bir faktör olduğunun bilincindedir.

Yukarı