Maccani®
Meyvenizi korumanın şimdi daha iyi bir yolu var!
Maccani®
Meyvenizi korumanın şimdi daha iyi bir yolu var!
Özellikleri
% 4 Pyraclostrobin ve % 12 Dithianon aktif maddelerini içeren, suda dağılabilen granül (WG) formülasyonda mükemmel bir fungisit
Dosya İndirme ve Bağlantılar
| Etiket | |
|---|---|
| Güvenlik Bilgi Formu |
Detaylar
Genel bilgiler
| Ad | Maccani® |
|---|---|
| Formülasyon | WG (Suda dağılabilen granül) |
| Aktif Madde | 12 % Dithianon, 4 % Pyraclostrobın |
Etki mekanizması
Koruyucu ve önleyici etkiye sahip,translaminar ve lokal sistemik olarak taşınan bir fungisittir.
Armut karalekesi
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 g / 100 L su | 1. Uygulama: Çiçek gözleri kabardığında (dal sıracası bulunan yerlerde 3-5 gün önce)2. Uygulama: Beyaz rozet döneminde3. Uygulama: Çiçek taç yapraklarının %70-80'i dökülünce4. ve diğer uygulamalar ise iklim koşullarının hastalığın ilerlemesi için uygun olduğu durumlarda 10 gün aralıklarla yapılmalıdır. | - | 21 |
Elma karalekesi
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 g / 100 L su | 1. Uygulama: Çiçek gözleri kabardığında (dal sıracası bulunan yerlerde 3-5 gün önce)2. Uygulama: Pembe rozet tomurcuğu döneminde (çiçekler ayrı ayrı görülünce)3. Uygulama: Çiçek taç yapraklarının %70-80'i dökülünce4. ve diğer uygulamalar ise iklim koşullarının hastalığın ilerlemesi için uygun olduğu durumlarda 10 gün aralıklarla yapılmalıdır. | - | 42 |
Şeftali yaprak kıvırcıklığı
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 150 g / 100 L su | Tomurcuklar kabarmaya başladığı dönemde bir uygulama yapılır. | - | 21 |
Genel
Genel bilgiler
| Ad | Maccani® |
|---|---|
| Formülasyon | WG (Suda dağılabilen granül) |
| Aktif Madde | 12 % Dithianon, 4 % Pyraclostrobın |
Etki mekanizması
Koruyucu ve önleyici etkiye sahip,translaminar ve lokal sistemik olarak taşınan bir fungisittir.
Mahsul ve Hastalık/Zararlı Detayları
Armut
Back
Armut - Armut karalekesi
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 g / 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| 1. Uygulama: Çiçek gözleri kabardığında (dal sıracası bulunan yerlerde 3-5 gün önce)2. Uygulama: Beyaz rozet döneminde3. Uygulama: Çiçek taç yapraklarının %70-80'i dökülünce4. ve diğer uygulamalar ise iklim koşullarının hastalığın ilerlemesi için uygun olduğu durumlarda 10 gün aralıklarla yapılmalıdır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 21 |
Elma
Back
Elma - Elma karalekesi
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 g / 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| 1. Uygulama: Çiçek gözleri kabardığında (dal sıracası bulunan yerlerde 3-5 gün önce)2. Uygulama: Pembe rozet tomurcuğu döneminde (çiçekler ayrı ayrı görülünce)3. Uygulama: Çiçek taç yapraklarının %70-80'i dökülünce4. ve diğer uygulamalar ise iklim koşullarının hastalığın ilerlemesi için uygun olduğu durumlarda 10 gün aralıklarla yapılmalıdır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 42 |
Şeftali
Back
Şeftali - Şeftali yaprak kıvırcıklığı
| Önerilen kullanım dozu |
| 150 g / 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| Tomurcuklar kabarmaya başladığı dönemde bir uygulama yapılır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 21 |