Delan® SC
Fungisit
Delan® SC
Fungisit
Dosya İndirme ve Bağlantılar
| Etiket | |
|---|---|
| Güvenlik Bilgi Formu | |
| Broşür |
Detaylar
Genel bilgiler
| Ad | Delan® SC |
|---|---|
| Aktif Madde | 500 g/l Dithianon |
Yaprakdelen (Çil)
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 ml/ 100 L su | 1.uygulama: Sonbaharda yaprak dökümünden hemen sonra, 2. uygulama: İlkbaharda çiçek tomurcukları kabardığı dönemde çiçekler açmadan önce, 3. uygulama: Meyvelerde, çanak yaprağı ve erkek organ tablası (kılıfı) meyvenin ucuna sıyrılırken uygulama yapılmalıdır. | - | 28 |
Çiçek monilyası
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 ml/ 100 L su | 1.uygulama: Çiçeklenme başlangıcında (çiçeklerin % 5-10'u açtığında), 2. uygulama: Tam çiçeklenmede (çiçeklerin % 90-100'ü açtığında) yapılır. | - | 21 |
Şeftali yaprak kıvırcıklığı
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 ml/ 100 L su | Tomurcuklar kabarmaya başladığı dönemde bir uygulama yapılır. | - | 28 |
Çiçek monilyası
| Önerilen kullanım dozu | Uygulama zamanı | Uygulama sayısı | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
|---|---|---|---|
| 100 ml/ 100 L su | 1. ilaçlama çiçeklenme başlangıcında (çiçeklerin % 5-10'u açtığında), 2. ilaçlama tam çiçeklenmede (çiçeklerin % 90-100'ü açtığında) yapılır. | - | 21 |
Genel
Genel bilgiler
| Ad | Delan® SC |
|---|---|
| Aktif Madde | 500 g/l Dithianon |
Mahsul ve Hastalık/Zararlı Detayları
Kayısı
Back
Kayısı - Yaprakdelen (Çil)
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 ml/ 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| 1.uygulama: Sonbaharda yaprak dökümünden hemen sonra, 2. uygulama: İlkbaharda çiçek tomurcukları kabardığı dönemde çiçekler açmadan önce, 3. uygulama: Meyvelerde, çanak yaprağı ve erkek organ tablası (kılıfı) meyvenin ucuna sıyrılırken uygulama yapılmalıdır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 28 |
Kiraz
Back
Kiraz - Çiçek monilyası
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 ml/ 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| 1.uygulama: Çiçeklenme başlangıcında (çiçeklerin % 5-10'u açtığında), 2. uygulama: Tam çiçeklenmede (çiçeklerin % 90-100'ü açtığında) yapılır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 21 |
Şeftali
Back
Şeftali - Şeftali yaprak kıvırcıklığı
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 ml/ 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| Tomurcuklar kabarmaya başladığı dönemde bir uygulama yapılır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 28 |
Vişne
Back
Vişne - Çiçek monilyası
| Önerilen kullanım dozu |
| 100 ml/ 100 L su |
| Uygulama zamanı |
| 1. ilaçlama çiçeklenme başlangıcında (çiçeklerin % 5-10'u açtığında), 2. ilaçlama tam çiçeklenmede (çiçeklerin % 90-100'ü açtığında) yapılır. |
| Uygulama sayısı |
| - |
| Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre (gün) |
| 21 |